tisdag 7 februari 2012

Lite funderingar...

Hej på er kära bloggläsare!
Kul att ni läser:) Det uppskattar jag väldigt mycket ska ni veta. Tyvärr så är det ju lite små bökigt att kommentera här på bloggen, man måste skaffa sig ett google konto.. men om du inte orkar så får ni gärna kommentera på Facebook istället där jag heter Fikadrottningen såklart:)

Ja vad händer annars i mitt liv? Efter skolans slutade dagarna före jul har jag tagit det ganska lugnt. Tyvärr inte hänt så mycket på jobb fronten mer än att jag jobbar på ICA Maxi ibland lite extra. Har sökt jobb på massor med bagerier, men det ser lite mörkt ut just nu, finns väl några ljusglimtar som jag hoppas på framöver.. Ja vi får se.
Sen har jag lite små planer och ideér på att starta något eget framöver! Riktigt jäkla sugen får jag säga, ska på starta eget information nästa vecka..

När det gäller tårtbakandet rullar det på. Är tur att halva släkten fyller år nu under våren så jag får baka massor med smarriga tårtor. Ni vet övning ger ju färdighet:) Och jag älskar det!
Bakat 2 helger i rad nu och nu till helgen blir det 3 tårtor till 3 olika kalas... så nu gäller det att hitta nya ideér och inspireras om goda smakkombinationer och snygg design.

Behöver du en tårta till ett kalas, hör av dig!

Kramar från Malin fikadrottningen.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar