torsdag 2 oktober 2014

Alla dessa bakprogram

Tv svämmar över av alla dessa bakprogram.
 
Dessertmästarna är nog min favorit, grymt duktiga killar och tjejer även fast det verkar vara lite lägre klass på grejerna i år jämfört med förra. Men har man alla proffs i samma säsong blir det ju så.
 

 
Hela Sverige bakar tittade jag på första säsongen... men sen efter det har jag lite svårt för det. Människor som ska räknas som Sveriges bästa hemmabagare har aldrig bakat standard kakor som Budapest, knäckebröd eller tarte tatin...


Nya programmet Årets sockerbagare som barnen började titta på i söndags. Hua mig, fick lite småpanik över allt stök och kladd. Men Tuva tyckte om programmet så det blir väl att jag ser det med henne!
 
Vilket program ser ni helst på??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar