söndag 15 april 2012

Tiden springer iväg..

Ja du, jag hinner inte med. Mitten av april minsann. Jag jobbar som en tok, veckan jag har framför mig är inte rolig.. mer än heltid, puh. Men sen får vi se.. jag kan vara påväg mot ett nytt jobb. Vi får se vad som händer. Ska provjobba några dagar:) Berättar mer när det känns mer säkert!

I påskas va vi i Göteborg och då hann jag med en snabbvisit på Lagerhaus och köpte dom här pärlorna. Rosa randiga sugrör i papp och nedanför en cupcake kartong:)

Perfekt när man ska ge bort en ätlig present! Köpte även 2 kartonger man kan fylla med till exempel choklad eller annat gott godis.

Baknings mässigt så är det ganska lugnt. Blir lite brödbak emellanåt när jag hinner. Dagens 11 kaffe blev i alla sin enkelhet, färdiga smördegsbottnar fyllda med kaneläpplen serverades med vaniljvisp:) Mmm.. gottigt!

Vårkänslorna spritter i kroppen och min fina vän Kitchen Aiden fick sig en fin bukett bredvid sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar