torsdag 13 augusti 2015

HÖSTEN 2015

De sista semesterdagarna tickar på, men på måndag är det dags att komma tillbaka till verkligheten. Förhoppningsvis utvilad och redo inför hösten.
Har bakat minimalt denna semestern får jag säga. Gjort lite saft och sylt av trädgårdens bär, någon rulltårta och muffins, belgiska våfflor och blåbärspaj... men det är inte mycket vad det vart innan!

Jag har lite planer för hösten. För er som vill beställa tårtor ska jag försöka hinna med det i den mån det går utan att det drabbar familjen för mycket. Hör gärna av er i god tid så jag kan planera, desto större chans finns det att jag kan göra er tårta!
Jag ska försöka hinna med en tripp till Stockholm för lite inspirationsresa på Bak & Chokladfestivalen 8-11 oktober!


Jag ska även försöka blogga lite oftare! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar