2 ägg
2 dl socker
50 g smör
1 dl mjölk
2 1/2 dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
1 1/2 tsk bakpulver
2 dl socker
50 g smör
1 dl mjölk
2 1/2 dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
1 1/2 tsk bakpulver
100 g vitchoklad knappar
2 dl frysta jordgubbar
Gör såhär:
Sätt ugnen på 225°C. Smält smöret. Vispa ägg och socker och tillsätt de torra ingredienserna. Bland mjölken och det smälta smöret och blanda ner med det övriga. Tina jordgubbarna i micron häll i smeten tillsammans med dom vitachokladknapparna. Blanda väl.
Sätt ugnen på 225°C. Smält smöret. Vispa ägg och socker och tillsätt de torra ingredienserna. Bland mjölken och det smälta smöret och blanda ner med det övriga. Tina jordgubbarna i micron häll i smeten tillsammans med dom vitachokladknapparna. Blanda väl.
Fyll muffinsformarna till hälften. Grädda ca 15 min.
Som topping har jag bara tagit vispgrädde och blå karamellfärg och lite pärlströssel
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar